Română      Русский      English

(+373) 22 99-49-45
(+373) 695 01 695

Prima pagină  »  Descriere cabinet
Descriere cabinet

Bine a-ţi venit pe site-ul oficial al Cabinetului Avocatului „Dorel Rotaru”

Cabinetul Avocatului „Dorel Rotaru” oferă servicii juridice de înaltă calitate, bazate pe onestitate și respect faţă de clienţi, avînd ca titular un avocat profesionist şi cu o practică avansată în jurisprudenţă, cu posibilitatea de reprezentare în orice instanţă din Republica Moldova cît şi peste hotare.

Avocatul Dorel Rotaru este deţinător al Licenţei pentru exercitarea profesiei de Avocat în baza hotărîrii Comisiei de Licenţiere a Baroului Avocaţilor din Republica Moldova şi îşi desfăşoară activitatea în temeiul Legii Republicii Moldova „cu privire la avocatură”.

 

Cabinetul nostru îşi desfăşoară activitatea sa avînd ca bază confidenţialitatea şi responsabilitatea, oferind clienţilor săi asistenţă de înaltă calitate în diferite domenii de drept. Principiile de activitale ale Cabinetului Avocatului „Dorel Rotaru” sunt următoarele:

Calitatea şi profesionalismul
În Cabinetului nostru activează profesionişti, care au confirmat, în mod repetat, abilităţile profesioniste în executarea sarcinilor dificile.

Abordarea individuală
Avocatul Dorel Rotaru îşi construieşte activitatea doar în baza situaţiei reale a Clientului, pentru a evita, de la bun început, orice tipare şi preconcepţii.

Receptivitatea
În orice proiect, succesul depinde, în mare măsură, de rapiditatea adoptării şi aplicării deciziilor manageriale. Receptivitatea este unul din elementele cheie ale activităţii noastre.

Confidenţialitatea
În cadrul lucrului cu informaţia şi documentele Clienţilor noştri, respectăm stricta confidenţialitate şi excludem orice scurgere de informaţii, inclusiv şi după încheierea colaborării.

Indiferent de faza procesuală în care se află cazul Dvs: instanţa de fond, apel, recurs sau revizuire, dacă aveţi nevoie de un avocat cu experienţă în domeniu să vă reprezinte interesele în fața justitiei, nu ezitați să contactați acest cabinet.

  Domenii
        Drept civil
        Drept societar şi comercial
        Dreptul familiei
        Dreptul muncii
        Drept vamal şi fiscal
        Imobiliare
        Drept administrativ
        Drept penal
        CEDO

Contacte

MD-2012, mun. Chişinău,
str. Bucureşti, 67, of.01
Tel: (+373) 22 99-49-45,
Fax: (+373) 22 99-49-05
Mob:(+373) 695 01 695
e-mail: dorelrotaru@gmail.com
skype: rotarudorel Uniunea Avocatilor
din Republica Moldova

© 2013 Cabinetul avocatului "Dorel Rotaru". Toate drepturile rezervate.

Site developed by Andrei Madan
PAGINA ÎN SUS